Decowanden.nl "heldere & transparante werkwijze" zo simpel als wat.

DECOWANDEN KUNSTSTOF WANDPANELEN BADKAMER

Bent u van plan binnenkort de badkamer te veranderen of zijn uw wanden echt aan vernieuwing toe? Dan is het slim om na te denken over kunststof wandpanelen. Wilt u uw badkamer laten renoveren en wilt u kunststof wandpanelen laten plaatsen? Of wilt u kunststof wandpanelen om uw badkamer een nieuwe look te geven? Dan bent u bij Decowanden.nl aan het juiste adres! Wij zijn specialist in het leveren en plaatsen van kunststof wandpanelen in uw badkamer of toilet. Wij leveren en plaatsen kunststof wandpanelen op maat. Dit is mogelijk in alle soorten kleuren. Decowanden.nl kan uw badkamer in 1 dag omtoveren naar de allernieuwste trend!

WAAROM KIEZEN VOOR KUNSTSTOF WANDPANELEN IN DE BADKAMER?

Het laten plaatsen van kunststof wandpanelen in natte ruimtes zoals badkamers, toiletten, keukens en douches, is vaak goedkoper, praktischer, hygiënischer en mooier dan het gebruik van wandbekleding als tegels en stucwerk. Onze kunststof wandpanelen voor uw badkamer zijn 100% waterbestendig en kunnen worden aangebracht over bestaande tegels. Daarnaast zorgen de panelen voor een vrijwel naadloze bekleding van uw muren en plafond. De kunststof wandpanelen hebben geen voegen, wat ervoor zorgt dat het onderhoud van uw badkamer stukken eenvoudiger wordt en u daarnaast geen last meer heeft van schimmels en bacteriën.

KUNSTSTOF WANDPANELEN BADKAMER RENOVATIE

Ook bij de renovatie en groot onderhoud van uw badkamer of doucheruimte bieden kunststof wandpanelen badkamer een praktische uitkomst. Wanneer u na al die jaren toe bent aan een badkamer renovatie, is het namelijk zo dat de tegels die u heeft, niet meer voorhanden zijn. Daarnaast hebben u tegels in al die jaren hoogstwaarschijnlijk een kleurverschil of schade opgelopen. Door gebruik te maken van kunststof wandpanelen in uw badkamer, hoeft u zich geen zorgen te maken over het (dure) tegel- of stucwerk. U kiest zelf welk deel van uw badkamer moet worden voorzien van kunststof wandpanelen. De rest van de badkamer kan dan gewoon betegeld blijven.

dit gaat in 4 stappen

U besteld via de webshop de panelen.
Wij nemen contact met u op en komen langs voor inmeten van het werk.

Aan de hand van de gegevens maken wij de wandpanelen zoveel mogelijk op maat.
Gaten en sparingen boren wij ter plaatse ( is nauwkeuriger).

Als alles zoveel mogelijk prefab is gemaakt komen wij bij u langs om de wandpanelen te monteren.
Deze kunnen over het bestaande tegelwerk heen.

Als wij klaar zijn met uw badkamer. douche, toilet of keuken leveren wij het werk op.
Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Simpel zat.